Talent Innovation Group bestaat uit ervaren ondernemers en bedrijfsmensen die gespecialiseerd zijn op het gebied van innovatie en vernieuwing. Op deze blog geven wij u een kijkje achter de schermen, zodat u kunt zien waar TIG momenteel mee bezig is. De komende weken zullen wij aan de hand van opdrachtgever Hogeschool Utrecht, een innovatieplan schrijven. Hoe wij tot dit plan komen zal allemaal op het blog te lezen zijn. Verder bezoeken wij wekelijks een masterclass waarover wij meerdere reviews zullen schrijven en gaan we proberen om via deze blog discussies op te zetten over innovatie. Wij hopen natuurlijk ook dat u zult reageren op ons werk.

Wij wensen jullie veel plezier op deze blog!

dinsdag 10 mei 2011

Innoveren met het business model

Bij TIG zijn we op zoek naar innovaties voor de Hogeschool Utrecht. Om interessant te blijven voor klanten moeten bedrijven zich steeds blijven aanpassen, innoveren dus. Wanneer de HU aantrekkelijk wil blijven voor haar studenten zal de school ook regelmatig iets moeten veranderen, vernieuwen, innoveren. En dat is precies waar we naar op zoek gaan.
Wanneer je als bedrijf wil innoveren moet je beginnen met het invullen van het business model. Bij het uitwerken en invullen van dit model zal duidelijk worden waar ruimte is voor innovaties.
In het bijgevoegde filmpje wordt uitgelegd hoe business models werken en hoe zo’n business model kan leiden tot innovaties.  
Link naar het filmpje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten