Talent Innovation Group bestaat uit ervaren ondernemers en bedrijfsmensen die gespecialiseerd zijn op het gebied van innovatie en vernieuwing. Op deze blog geven wij u een kijkje achter de schermen, zodat u kunt zien waar TIG momenteel mee bezig is. De komende weken zullen wij aan de hand van opdrachtgever Hogeschool Utrecht, een innovatieplan schrijven. Hoe wij tot dit plan komen zal allemaal op het blog te lezen zijn. Verder bezoeken wij wekelijks een masterclass waarover wij meerdere reviews zullen schrijven en gaan we proberen om via deze blog discussies op te zetten over innovatie. Wij hopen natuurlijk ook dat u zult reageren op ons werk.

Wij wensen jullie veel plezier op deze blog!

vrijdag 29 april 2011

Tien briljante online bedrijfsmodellen

We praten de laatste tijd veel over het innoveren van een businessmodel, oftewel een bedrijfsmodel. Vaak omdat het bedrijf de laatste jaren niet erg goed draait of omdat het gewoonweg verouderd is. Een verandering in het bedrijfsmodel doorvoeren vergt ontzettend veel tijd en inspanning binnen de organisatie en er is natuurlijk altijd het risico dat het nieuwe bedrijfsmodel ook niet werkt.

De ondernemers in deze slideshow hebben daar in ieder geval geen last van. Hun is het namelijk gelukt om met een geweldig idee de online markt te betreden en hebben zo heel veel geld binnengehaald. Een duidelijke tip van deze ondernemers: Hoezo innoveren, gewoon goed beginnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten