Talent Innovation Group bestaat uit ervaren ondernemers en bedrijfsmensen die gespecialiseerd zijn op het gebied van innovatie en vernieuwing. Op deze blog geven wij u een kijkje achter de schermen, zodat u kunt zien waar TIG momenteel mee bezig is. De komende weken zullen wij aan de hand van opdrachtgever Hogeschool Utrecht, een innovatieplan schrijven. Hoe wij tot dit plan komen zal allemaal op het blog te lezen zijn. Verder bezoeken wij wekelijks een masterclass waarover wij meerdere reviews zullen schrijven en gaan we proberen om via deze blog discussies op te zetten over innovatie. Wij hopen natuurlijk ook dat u zult reageren op ons werk.

Wij wensen jullie veel plezier op deze blog!

dinsdag 17 mei 2011

Toekomst scenario's

Deze week hebben we nagedacht over de mogelijke toekomstscenario's die voor de Hogeschool Utrecht van invloed kunnen zijn op hun business model.

De link:Toekomst scenario's

2 opmerkingen:

  1. Prima en goed gestructureerde uitwerking van de dagboeken. Vertaling naar de bouwstenen ook gestructureerd aangepakt. Waardepropositie, wat bedoelen jullie met ‘neem toe’?. Een propositie (wat je biedt) kan niet toenemen maar alleen veranderen. Dus bijvoorbeeld nog milieuvriendelijker.. Jullie hebben nu geen grote aanpassingen in de rechterhelft van het model, maar als je wellicht iets verder door denkt, kunnen hier op basis van de veranderende waarde propositie ook veranderingen plaats vinden. Probeer hier voor week 5/6 toch nog eens over na te denken…

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Feedback week 3 opdrachten Marketing/Management
    De toekomstscenario’s en het Canvas model voldoen beiden aan de eisen, dus dit is prima. De opmaak vinden we er ook goed uitzien. We vinden alleen dat jullie nog even naar de zinsformulering, zinsopbouw en taalfouten moeten kijken. We hebben een aantal zinnen waar we van denken dat deze niet lekker lopen en waar meerdere fouten inzitten.
    Let op dat de lay-out van de blog overzichtelijk blijft want we hebben best lang moeten zoeken naar deze opdracht. Het is misschien handig om een naam te geven met de weekopdracht en het weeknummer erbij. Voor de rest ziet het er prima uit.
    Groep 15 HAN

    BeantwoordenVerwijderen